psykodramakurs

MØTE: Det indre barnet og den voksen deg


Denne helgen jobber vi med tema møte. Vi skal møte det indre barnet i oss selv. Alle har en historie og ett indre barn som lever enten i takt eller i utakt med oss som voksne. Det indre barnet bærer vår historie og oppvekst med gleder og sorger. Dette barnet trenger å bli møtt og anerkjent av oss som voksen. Det vi ofte opplever er at det voksne jeg blir kritisk, avvisende og fortsetter det dårlige sporet som møtene vi hadde med voksne autoriteter som barn. De ytre kritiske stemmene har blitt internalisert i vårt indre. Vi blir dårlige foreldre for vårt eget indre barn. Dette skal vi utforske og gjøre noe med denne helgen.

Psykodrama er en kreativ metode skapt av Jacob Levy Moreno og har som fokus å videreutvikle vår egen kreativ og spontanitet. Barnet er født med disse evnene og egenskapene mens vi vokser opp mister vi dessverre ofte tilgangen, men de ligger der latent. Det andre fokuset vi skal ha er å utvikle våre roller dvs. barnerollen og voksenrollen som den som våger å gå i møte.

Vi vil jobbe med ulike kreative metoder som tegning, leire, dramatisering, deling og refleksjoner. Dere trenger ikke å ha noen forkunnskaper i psykodrama. Du trenger heller ikke tenke om deg selv at du er enten kreativ eller ikke. Kom som du er.

Ledere:
Lillian Tiller, psykiatrisk sykepleier/ psykodrama regissør.
Mai Antonsen, sosionom/ psykodrama regissør
Begge har vi over 30 års erfaring med å jobbe med mennesker på ulike måter.

Tidspunkter:


Pris: kr. 3.500,- For studenter, arbeidsledige og uføre kr. 3.200,- .
Te, kaffe og frukt på senteret. Ta med matpakke og ha på ledige klær.

Kurset gir 25 timer egenerfaringstimer til utdanningen i psykodrama og gruppeledelse.

Påmelding: Til påmelding

Lillian tlf. 988 03 814 eller Mai tlf. 952 85 812
 
Påmeldingsfrist
MaiA drives av registrert psykoterapeut, psykodramaregissør og sosionom Mai Antonsen