drømmegruppe

Våre drømmer kan være en kilde til innsikt og kunnskap om vårt liv, vår relasjon til oss selv og relasjonen vi har til de andre, hva vi står midt oppi og vår vei videre. Vi tolker ikke drømmene, men vi aktualiserer dem. Drømmer har vært med oss i alle tider i alle kulturer. De kommer når vi er mest avslappet, når vi sover. Å forstå drømmene og symbolene er ett spennende utviklingsarbeid. Freud kalte drømmene for ”Kongeveien til det ubevisste”. Både Jung og Freud så drømmene som speilinger av energibevegelser. Du trenger ingen forkunnskap om drømmearbeid eller psykodrama for å delta på gruppa.

Gruppa er åpen for alle som ønsker å delta. Deg som har deltatt på tidligere gruppe og du som er helt ny og nysgjerrig. Vi skal fordype oss i drømmene og hva de betyr i den prosessen vi nå befinner oss i. Vi tolker ikke hverandres drømmer men gir innspill i forhold til hverandre. Vi deler drømmer og jobber kreativt med symbolene som vi ikke helt forstår.

Vi går inn i en 8 ukers reise med fokus på våre drømmer og forståelsen av hva de har for budskap til oss. "Hver morgen er det et brev som har kommet i løpet av natten og jeg gleder meg til å åpne det, hva er budskapet fra natten. " Dere vil få med dere noen teknikker som dere selv kan bruke hjemme. Vi jobber med både nye og gamle drømmer. Ta med en bok som du kan skrive drømmene og refleksjonene dine i.

Gruppa vil gi 35 timers egenterapi til dere som vil starte utdanningen i Psykodrama og gruppeledelse.
 
Gruppeleder: Mai Antonsen, Relasjonsterapeut og Psykodramaregissør T.E.P
Co -leder: Tone Kjenstad, gruppeleder TPI

Max: 8 personer.
Oppstart: Tirsdag 24. januar 2017 - 8 kvelder
Tidspunkt : 18 - 21
Påmelding til Mai Tlf. 95 28 58 12 eller her
Påmeldingsfrist: Før den 15 september
Kursavgift: kr 2.200,- kr 2.000,- for studenter arbeidsledige/uføre.
Hjertets tale.
Vær stille min Tanke så jeg kan høre mitt Hjertets tale.
 
Vigdis Garbarek
MaiA drives av registrert psykoterapeut, psykodramaregissør og sosionom Mai Antonsen